Szemvizsgálat

Üzletünkben tapasztalt szakorvos és diplomás optometrista rendel, munkájukat a legmodernebb szemvizsgáló berendezések segítik.

A komplex szemvizsgálat során fény derül a szemben lezajló legapróbb változásokra. Megállapítjuk a szemüveghez szükséges dioptriát, szemnyomást mérünk a Glaucoma (zöldhályog) kizárására, Catraracta (szürkehályog) szűrést végzünk és fundus fotót készítünk a cukorbetegségre utaló jelek felfedezésére. Diabetesben szenvedő betegeink részére szakorvosunk pupilla tágításban végez szemfenék vizsgálatot.

Pácienseinket tanácsokkal látjuk el és szükség esetén tovább irányítjuk.

Szakorvosi Rendelés: Kedd 15-18 óráig, kizárólag telefonos időpont egyeztetés alapján
Dr. Le Thi Lien, szemész főorvos


Kontaktológia

Kontaktlencse vásárlás alkalmával optometrista szakember végzi a szemvizsgálatot. A pontos látásélesség megállapítása után lehetőség nyílik diagnosztikus lencsék ingyenes kipróbálására. Tanácsokkal látjuk el a szabályos kontaktlencse viseléshez, az elengedhetetlen higiéniához és tárolási szokásokhoz. Segítünk eligazodni a lencse típusok és ápolószerek óriási választékában. A kontaktlencse viselés felelősséggel jár, ám rendszeres ellenőrzéssel megelőzhetők az esetleges szövődmények.

Várjuk bejelentkezését térítésmentes kontaktlencse kontrollra!

Rendelési Idők: Szerda és Csütörtök 10-18 óráig
Huszár Katalin, diplomás optometrista


Becsiszolás

Legmodernebb technikával ellátott műhelyünkben okleveles szakember végzi a szemüvegek készítését. Digitálisan vezérelt csiszológépeink, centráló berendezéseink alkalmasak a legnagyobb pontosságot igénylő műveletek elvégzésére.

A szakértelem és felszereltség együtt biztosíték a legmagasabb minőségű lencsék igényes megmunkálására, precíz és esztétikus szemüvegek elkészítésére.