Kontaktlencsék és Ápolószerek

kontaktlencse

A kontaktlencse viselés legtöbbször a szemüveg használatát váltja fel. Néhány esetben az életforma, a sportolás, tánc, különféle szabadtéri tevékenységek indokolják, máskor a szemüveg súlya, vastagsága, egyéb esztétikai okok késztetnek arra, hogy a kontaktlencsét válasszuk.

A lencséket megfelelő előkészületek és ismeretek után közvetlenül a szaruhártyára helyezzük fel. Ultra vékony, finom zselés anyaga, könnyű kezelhetősége rendkívül kényelmessé teszi szemünk számára mindennapokat.

A lencse gyártó cégek a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre jobb alapanyagokból, mind szélesebb dioptria tartományban, kiváló tulajdonságokkal rendelkező kontaktlencséket képesek előállítani, melyek nagy oxigénáteresztő képességükkel megfelelő védelmet nyújtanak a szaruhártya számára.

Akár csak a szemüvegek esetén kontaktlencséből is rendelhető egy vagy többfókuszú, progresszív változat, mely segítséget nyújt a presbióp korú vásárlóknak, így ők sem kényszerülnek megválni a kontaktlencsés életformától.

A kontaktlencsék és szemünk ápolásához számtalan tároló folyadék és szemcsepp áll rendelkezésre. A megfelelő lencsék és a hozzá illő ápolószer kiválasztásában segítséget nyújtunk és tanácsokkal látjuk el.


acuvue
alcon
BauschLomb
coopervision