Szemüveglencsék

szemuveglencsek

A szemüveglencsék óriási választékban nem könnyű eligazodni. Egyre jobb, könnyebb és vékonyabb alapanyagokból, kiváló bevonatokkal ellátott szép és esztétikus lencséket kínálnak a gyártók. Legyen szó akár a maximális UV-védelemről, felületkeményítésről, fényvisszaverő és fényre sötétedő rétegekről.

A lencsék kiválasztásában kérje az üzletben dolgozó szakember tanácsát. Segítséget nyújt majd abban, hogy az Ön által választott szemüvegkeretbe milyen típusú lencse felel meg mind optikai, mind esztétikai szempontból.

Beszélje meg kollégánkkal, hogy milyen célra készítteti a szemüvegét.Távoli vagy közeli viseléshez, kifejezetten munkahelyi használatra, esetleg egész nap minden távolságra?

Lehet, hogy az Ön szeme fényérzékeny. Erre a problémára fejlesztették ki a lencsegyárak a fényre változó szemüveglencséket, melyek zárt térben szÍntelenek, az utcára lépve pedig fokozatosan alkalmazkodnak a szabadtéri fényviszonyokhoz.

A mai rohanó világ kihívások elé állítja látásunkat is. A digitális eszközökre kifejlesztett speciális lencsék megoldást kínálnak mindennapi gondjainkra.

Az életkor előrehaladtával szemünk kezdi elveszíteni alkalmazkodó képességét. Nagy segítségünkre lehet ilyen esetben a többfókuszú, progresszív vagy munkaszemüveg, mely minden távolságban éles képet ad. Megszámlálhatatlanul sok fókuszpontja segítségével megkíméli szemét a fáradtságtól, a folyamatos erőltetéstől.

Nálunk megtalálja az egyedi igényeket is kielégítő, precíziós, személyre szabott lencséket, egy vagy-többfókuszú kivitelben egyaránt.


essilor
hoya
zeiss