Szemvizsgálat

Rendelőnkben tapasztalt szakorvos és diplomás optometrista végez teljes körű szemvizsgálatot precíz eszközök és szemvizsgáló berendezések segítségével.

Vízus vizsgálat során állapítjuk meg az éleslátásához szükséges korrekciót, a szem alapos kivizsgálásával pedig fény derül a szemben lezajló legapróbb változásokra is.

Szemnyomást mérünk a Glaucoma (zöldhályog) kiszűrésére, szemfenék vizsgálat keretében fundus fotót készítünk a Diabetesre (cukorbetegség) utaló jelek felfedezéséhez, a szem átvilágításával Catraracta (szürkehályog) szűrést végzünk. Diabetesben szenvedő betegeink részére szakorvosunk helyben, pupilla tágításban végez alapos szemfenék vizsgálatot.

Pácienseinket tanácsokkal látjuk el és szükség esetén a megfelelő helyre irányítjuk.

Szakorvosi rendelés: Dr. Ádám Mónika, Szerda 15-18 óráig

Szemvizsgálat: Huszár Kata, Kedd, csütörtök 10-18 óráig, Szerda 10-14 óráig

Kizárólag bejelentkezés alapján!


Kontaktológia

Kontaktlencse rendelés esetén optometrista szakember végzi a szemvizsgálatot. A pontos látásélesség megállapítása után megtanítja Önnek a lencsék helyes használatát, tanácsot ad a viseléshez, az elengedhetetlen higiéniához és tárolási szokásokhoz. Lehetőséget nyújt a lencsék ingyenes kipróbálására és segít eligazodni a kontaktlencse típusok és ápolószerek óriási választékában.

A térítés mentes, rendszeres ellenőrzések során módjában áll az esetleges szövődményekre időben figyelmeztetni, megelőzni és kizárni azokat.

Rendelési idők: Kedd, csütörtök 10-18 óráig, Szerda 10-14 óráig
Huszár Kata, diplomás optometrista

Kizárólag bejelentkezés alapján!


Gyermekszemészet

Minden szülő számára legfontosabb érték a gyermeke. Szemük világára talán még jobban vigyázunk, mint a sajátunkra.

Gyermekszemészeti rendelésünkön kifejezetten a kisgyermekek számára fejlesztett diagnosztikai eszközök segítségével szemész szakorvos vizsgál.

Az Arató Optika különös figyelmet szentel a kicsiknek, ezért az időpontra érkező pácienseket gyermeksarok fogadja, színezőkkel, mesekönyvekkel, játékokkal várjuk őket.

Gyermekeinket ajánlott évente megvizsgáltatni akkor is, ha panaszmentesnek gondoljuk őket. Probléma vagy kérdés esetén pedig elengedhetetlen egy teljeskörű szemészeti vizsgálat.

Rendelési idő: Szerda 15-18 óráig
Dr. Ádám Mónika, szemész szakorvos

Kizárólag bejelentkezés alapján!


Becsiszolás

Legmodernebb technikával ellátott műhelyünkben okleveles szakember végzi a szemüvegek készítését. Digitálisan vezérelt csiszológépeink, centráló berendezéseink alkalmasak a legnagyobb pontosságot igénylő műveletek elvégzésére.

A szakértelem és felszereltség együtt biztosíték a legmagasabb minőségű lencsék igényes megmunkálására, precíz és esztétikus szemüvegek elkészítésére.